آلرژي غذاي، واکنش بيش از اندازه دستگاه ايمني به برخي از مواد غذايي است که ممکن است ارثي يا غيرارثي باشند. آلرژي غذايي داراي علائم گوارشي، شامل شکم درد، تهوع و استفراغ، اسهال، خونريزي گوارشي و خارش دهان و علائم پوستي مانند کهير، اگزما، خارش، التهاب پوستي و قرمزي پوست است.
آسم، سرفه، آبريزش بيني و تنگي مجاري هوا، از جمله علائم تنفسي آلرژي محسوب مي شود.
براساس اين گزارش تخممرغ، شيرگاو، بادامزميني، سويا، گندم و ماهي مهمترين مواد غذايي آلرژيزا هستند، همچنين در گروهي از افراد برخي اقلام غذايي از جمله بادمجان، گوجهفرنگي، انواع فلفل، سير، هلو، توت فرنگي، شکلات، تمشک، خربزه و ذرت نيز ميتوانند علائم آلرژي را ايجاد کنند.
آلرژي غذايي ممکن است سالهاي زيادي ادامه يابد و معمولاً هيچ دارويي براي درمان آن وجود ندارد اما از بعضي داروها ميتوان براي تخفيف يا رفع علائم آلرژي استفاده کرد.
براساس اين گزارش، بهترين راه براي جلوگيري از بروز علائم آلرژي، اجتناب از مصرف مواد غذايي آلرژيزاست بنابراين توصيه ميشود افراد بايد همواره به برچسب مواد غدايي بستهبندي توجه و سعي کنند مواد غذايي را که برايشان حساسيتزا است، شناخته و از مصرف آن خودداري کنند. /122
انتهای پیام/